Transport

Truck_and_globe_300x300jpgWoerdense Dienstverlening en Logistiek is een logistiek dienstverlener, gespecialiseerd in winkeldistributie. We zijn al meer dan 10 jaar zelfstandig operationeel op het gebied van transport. In WDL vindt u dan ook een flexibele, ervaren en betrouwbare partner. Een partner die graag met u mee denkt en u helpt een oplossing te vinden voor uw transport en logistieke uitdagingen.

WDL is gespecialiseerd in winkeldistributie met toegevoegde waarde, zoals het lossen met sleutel, buiten winkeltijden het vullen van uw schappen en koelcel.
Maar ook voor andere transporten, zoals full-load en groupage, draaien wij onze hand niet om.

20130629_WDL_04_800pxWoerdense Dienstverlening en Logistiek verzorgt niet alleen uw transport, maar wil graag met u meedenken over uw logistieke vraagstukken.

Zo willen we graag met u meedenken bij het plannen en uitvoeren van uw transportbehoeften. Hierbij kunt u denken aan het combineren van uw vrachten met die van andere klanten. Dit geldt met name voor bedrijven met eigen vervoer, die naar sommige regio’s van het land maar weinig te vervoeren hebben. Wij zorgen ervoor dat uw transport en die van anderen zo efficiënt mogelijk worden uitgevoerd. Hierdoor ontstaat voor alle partijen een win win situatie.

Wenst u iemand te spreken bij WDL? Maak dan een afspraak of stuur een email via ons contactformulier.